Sydsvenskan som app

Sydsvenskan som app

Fick tips om en app från Sydsvenskan som i korta drag innebär en portabel tidning.

Riktigt trevligt format och det ger mig som läsare en snabb och bra bild av vad som skett och även möjlighet till fördjupning.

Synd att man, när man nu närmar sig lite nyare arenor, missar en superchans att få dialog och hjälp av läsarna. Jag saknar några saker: möjligheten att kommentera direkt i app:en. Likaså saknas funktionen att sprida länkar via digitala spridare (twitter, reader, fejjan osv).

Jag sitter just nu på ett flyg och skriver detta så en offlinehantering hade varit smutt 🙂 (kanske uppnås om man sparar favoriter?)

Tyckte först att tipsmöjligheter saknades men inser att de tre alternativen som finns räcker ganska långt… (e-post, SMS/MMS och telefon)
Finns säkert lite utvecklingspotential och jag ser fram emot kommande releaser!

Sydsvenskan som app

Nollar snart, mognaden är fullkomlig – eller?

Har gjort en egotripp genom att fylla i ett formulär till Sydsvenskan “för de som fyller jämnt

Johan nollar 2009

Johan nollar 2009

blygsam och ödmjuk som jag är hade det känts bättre om någon annan fyllde i formuläret om mig, men det står ju uttryckligen att det är födelsedagsbarnet som ska skriva om sig själv. Som den struktur- och processnisse jag är följde jag anvisningen och skrev. Får väl se om de hör av sig o/e om de väljer att publicera något.

Hur det än är eller blir så är jag nöjd. Jag har på senare tid kommit fram till att det inte är viktigt att andra läser, det är tillräckligt och roligt att skriva och reflektera.

Nytt för mig.

Hur svårt kan det vá” är min nya devis.

puss och kram!