coachande-leapUnder året har jag fått förmånen att gå på en utbildning. Den är såväl bred som djup och det känns riktigt bra!

Ledarskap och kommunikation – och Lean…

Ingången i det hela var att utveckla kommunikation, genom nytt förhållningssätt, ökad förståelse för mig själv och ffa omgivningen och att kunna förmedla sitt budskap utifrån mottagarens perspektiv. Basen i utbildningen är NLP. Jag har gått några coachutbildningar tidigare – däremot är NLP nytt för mig och det ger en helt ny dimension på kommunikation och coaching. Mäktigt!

Dessutom är det sköna kursare som har dels mycket tankar och dels erfarenhet kring Lean – som såklart kursledarna är experter inom – så det har väckt en hel del intressanta tankar i ämnet för egen del. Jag kommer definitivt att följa upp det Lean-spåret!

go-with-confidenceGer mersmak!

Därutöver så ger det såå mycket mer än jag hade förväntat mig vilket är grymt och det ger mersmak!

Färskt i minnet från förra veckans pass har jag härliga dagar om värderingar, övertygelser och vilka beteenden jag vill styra mig själv till.

Tack Lotta, Anna & Göran på Flowpartner som gör denna resa till något långt mer än jag förväntat mig 🙂

Det återstår ytterligare några pass och de ser jag med tillförsikt fram emot.

 

 

Från coachande till mer rättfram och mer modmodig-lejon

Vid en övning fastnade jag för denna bild – på en lejonhanne som säger och uttrycker vad han vill. I vilket sammanhang jag fastnade för bilden låter jag vara osagt, behöver ju inte dela med mig av allt här i livet… det var en väldigt givande övning och bilden talar lite för sig själv. Mäktig och kraftfull varelse.