[singlepic id=145 w=320 h=240 float=none]

332. Utslagen (35 av 365)

Den lilla svarta hunden är snart 1-åriga Jojo. Till synes helt utslagen, men inte riktigt.

Däremot är det ett aktivt val, han visar tydlig underkastelse. För storebror Elof – som för tillfället besitter leksaken för dagen. Säga vad man vill, det är ett klokt val – inte för att han behöver det egentligen, storebror är snäll – man vet aldrig vad som händer och är man liten i storleken är det bäst att ta det säkra för det osäkra.

Han har en enorm egenhet att visa underkastelse, han formligen viker sig så fort någon närmar sig och kommer någon och nosar så lägger han sig helt enkelt ner. Får se om det går över när han blir lite äldre – han har haft beteendet sen vi fick hem honom. Jag har många gånger tänkt att jag ska filma det, då blir det supertydligt – han formligen fläker ut sin höft för att såväl visa halsen, vika svansen och ändå göra det enkelt för andra att bekanta sig med honom… – men det får bli ett litet projekt längre fram. Med katterna, hönsen och sin jämnstora storebror är han kaxig som attan. Då äger han.

Kanske bara smart att då och då spela utslagen?