[singlepic id=114 w=320 h=240 float=none]

Här är alla mina foton för januari, i datumordning.

[nggallery id=2]

Jag har gjort en Excel-fil, för att ha koll på alla dagar, tema och vilka foton som hänger ihop med vilka dagar – rubriken på inläggen innehåller temanummer, temanamn och vilket nummer av 365 resterande årets dagar – och efter de första 31 dagarna börjar det bli klyddigt att hålla reda på bildnummer och datum. Särskilt eftersom jag schemalägger inläggen framåt i tiden… Är det fler som är hjälpta av den kollen – varsågod, här är Excelfilen:  365 Foton 2013 – Excel hjälp

Filen är skrivskyddad, med undantag för de celler där man anger vilket bildnummer som ska användas ett visst datum – då hittar Excel rätt temanamn och “skapar” en rubrik. Ganska neat feature som är en favvo i Excel.

Sammanfattning-januari-exce

Hur gör du för att ha koll?