wpid-197.-Mirakel-23-av-365.jpg

197. Mirakel (23 av 365)

Änglavakt är ett bekant ord, ofta förknippat med bilolyckor som slutar väl – att man har änglavakt. Mirakulöst räddad.

Änglakort är kanske ett mindre känt begrepp. Det är kort som man kan dra för att få spirituell vägledning – rent generellt eller kring specifika saker/situationer. De finns här hemma, inte mina. Men jag har fått dem dragna för mig vid tillfällen och jag kan förstå makten i dem. Trots allt börjar allt i det egna sinnet och om man tror på en sak så händer det. Ask and its given (law of attraction) kan man kalla det, vilket kan innebära att om man uttalar en önskvärd sak så läggs hela ens fokus på den saken och i förlängningen att man därigenom når till målet.

Mirakulöst, eller inte.

Kanske har vi alla en (eller flera?) änglar som vakar och leder oss…?!