Härlig dag idag!

Elof de la Balingue - posering

Jag har en udda egenhet; att plocka upp “roadkills” – påkörda fasaner mest. Igår hittade jag en som jag hade med i bilen på mina turer, tror inte det var någon som såg den… vad har jag den till? Näe, det är inte till mat!

Till träning såklart, Elof ska tränas och han tycker att tråkiga och tygiga dummies börjar tråka ut honom. Mer smak. Mer doft!

Dummy med vinge

Dummy med vinge

Så idag tog jag av vingarna och fäste på en dummy – mumma!

En annan vinge fäste jag i ett snöre på en pilekvist, för att träna/se ståndsegenskaperna. Jag gjorde det redan i somras och är helnöjd med hans ståndsegenskaper – men det gäller ju att göra små delmätningar av progressen 🙂

Fångade några stånd på bild (nja, frugan bistod – mina bilder refuserades vid photoshop-stadiet) plus att vi passade på att fånga lite poseringar med höstfärgerna.

Jag gillar hösten!

Ta en titt på bilderna i Elof de Balingue’s egna bildgalleri

dummy-bilden från Valptips