Jo, gör det.

Men inte fem stycken. Inte fem stycken av olika raser (fyra i alla fall), olika storlek och framför allt olika ålder.

Gör inte det. Det hade inte jag gjort.

Fast just nu är jag där, inte 5 egna hundar av fyra raser. Men jag passar mammas två hundar, så… tillsammans med våra tre så blir det precis så. Fem stycken, fyra raser och fyra åldrar.

Normalt sett, när vi är ute och går eller på utflykt så är det ok. Det är maten. Matdags är kaosdags!

Mat till 5 hundar

Mat till 5 hundar

En styck matgalen valp som ska ha en sorts mat. En gammal och en ung herre och sen 2 gäster som ska ha en annan sorts mat. Dessutom ska några hundar ha näringstillskott, någon ska ha smaksättning och några ska ha maten på annat ställe.

Det är vid matdags jag känner att JAG ALDRIG VILL SKAFFA HUNDAR.

Fast när maten är serverad och all mat är borta (uppäten eller bortplockad) så är det en fröjd att gosa, leka och se dem bara vara. Det sägs att utveckling kräver motstånd så jag lär mig väl något på den här processen. De två gästerna åker snart hem ändå.

Drömmen är när jag dunkar fram fem matskålar, alla samtidigt, med samma mat, vid samma tidpunkt och att maten äts på 1,5minuter – sen är det över. Så ska det vara. Då vill jag ha fem hundar!