Säsongen har satt igång lite småfjösigt, jag har ju fått mig en premiärråbock, men utöver det så har jag inte jagat – än.

Helstekt duva med svamp - Vin och Gastronomi

Ikväll kör vi igång och det blir starten för ett gäng helger med jakt och frisk luft med massa tramp i benen! Tar med mig hundarna och det ska bli kul att framför allt se Elof och hur han reagerar på öppna fält och ev fågelkontakt.

Även om jag inte ska släppa honom så får han vara med och springa lite – han är ännu för ung och oväxt för att springa längre sträckor. Fågelkontakt kan han få ändå 😉

Verkar som att detta blir en ganska omväxlane höst – åtminstone på planeringsskedet med både sjöfågel, gås, anka, fasan, hare, rådjur och ev älgjakt. Det är bara tiden för det som ska hittas och prioriteras.

(säg det inte till ngn, men om ungarna hänger med så kanske det går lättare att få gehör för det hemmavid..?)