Sökte via Google på ordet svamp och min by – (nu är jag desperat…)

Hittade ingenting om svamp.

Däremot hittade jag en länk till en tjej som sprungit på ett schyst erbjudande från Fujidirekt! Lägg upp en beskrivning på 100 ord om vad en fotobok ska/kan handla om så får man en själv. Till ett värde av 344:-

fujiVisst, det är att köpa ett reklamkoncept med hull och hår – det är egentligen inte min stil. Men det är ju grejen, det här med företags marknadsföring och sociala medier. De ska användas till något för företagen, och detta är väl ett någorlunda gott syfte. De verkar ha fattat grejen. Hösten kommer garanterat att fyllas med dialoger kring företag och sociala medier, det har redan börjat på #sswc.

Vad jag ska fylla min bok med? Som de flesta antar jag; hundarna, barnen, naturen och såklart suktande bilder på svamp! Tydligen kan man göra böckerna med olika teman. En kompis hade gjort en bok i vintras som blev *hur bra som helst* så redan där bestämde vi oss för att vi hittat årets julklapp, åtminstone till oss själv. Plocka ut de 20-100 bästa bilderna för året och tryck!