nu börjar resan med Elof närma sig sitt slutliga mål och jag sitter på flyget och tänker tillbaka på de gångna dagarna.

det slår mig att mycket har jag fångat på bild (2kameror o ¹iPhone…) men det är svårt, mkt svårt t.om., att fånga en 2mån valp och hans rörelsemönster hela tiden.

det är flera tillfällen jag önskar att jag kunnat filma – t.ex. att en bracco italiano varit rädd för Elof – det har pågått ett spel dem emellan. en tillstymmelse till att fånga situationen är bif bild där Elof går mot tiken, som alltså ligger och tuggar på sin favvoleksak. när hon ser honom reser hon sig och avlägsnar sig…

eller då Elof, efter att ha fastnat med klon i en dörrtröskel (2ggr) och tredje gången han ska passera lyfter han, likt betjänten i ‘grevinnan o dito’ gör över tigerskallen och ‘hopplaskuttar’ över! oslagbart charmigt men dessvärre (för andra än mig) fastnade sekvensen bara inför mina ögon.

tänk om jag kunnat spela upp dessa minnen likt en hårddisk. om & om igen.

Next time??!?

Posted by ShoZu