nu har vi vaknat, hälsat på alla och även om det återstår mängder med saker att undersöka och bekanta sig med känns första intrycket etablerat. det känns jättebra!!!

udda och annorlunda respekter och förhållningssätt har vi noterat. gucci är väldigt försiktig och avvaktande (tror han tänker att vänner ska man känna, fiender ännu mer…) – guttan håller sig på avstånd än så länge.

Elof har fått känna på en kyckling. det var en tuff kyckling så första ronderna gick till faverolle-kycklingen. innan vi bröt ‘matchen’ tuffade Elof till sig dock. ledord för fågelhundar är respekt för viltet så vi avbröt vänskapsmatchen innan den förbyttes i blodvite. med respekten i behåll…

det är inte utan att en tanke går till TATI för jämförelser. många likheter och några skillnader. det enda som är säkert är att vi än en gång får bekräftat hur rätt rasen är för oss (och säkert många med oss…)

en coolhet och mod uppblandat med ödmjuk respekt! det känns jättebra.

välkommen hem Elof!!

Posted by ShoZu