Idag har jag inte upplevt en enda situation som serviceinriktad. Tvärtom, jag har upplevt en antiserviceinställning.

Vad är service då?

För mig är det äkta vara, innerligt och personligt engagemang.

Så jädra enkelt, men verkar vara hur svårt som helst.

Det är inte påklistrade leenden och hälsningsfraser á la USA “how are you, how may I help yoouuuuu?”. Det är inte “jaha, näe – vi har våra policys… men jag kan ge dig en månad fritt – om du binder dig i 12månader…

Det är inte fråga om att få saker.

Det ÄR bara det personliga engagemanget. När någon bryr sig. När någon gör det lilla extra. Egentligen tror jag det är så enkelt att jag som kund får en bekräftelse på att personen trivs på sin arbetsplats och gillar det hon jobbar med. Det ger mig ett kvitto på att det är en bra leverantör av vad det nu är jag köper/vill köpa.

Så jävla enkelt, men uppenbarligen oöverstigligt svårt för så många företag att plantera ut i sina organisationer.

Allt det handlar om är att vara äkta. Att ge service. Hur svårt kan det vá?