Det har inte varit några stora uppslag i tidningar men det har florerat en del snack i forum kring två samfund som slagit sig in inom området personlig utveckling, utan att det direkt framgår att det är dessa som står bakom.

Till min förvåning gäller det även Stephen Covey – som är med i ett av dessa.

Jag har bestämt mig för att inte reagera eller agera annorlunda utifrån dessa (för mig) nya fakta. Programmet 7 goda vanor är trots allt bra och det känns inte som om det andas annat än gott för mig som individ.

Ett känt familjeansikte sägs också vara med i Scientologerna (mycket diskuterat diverse  forum) och det är väl snarlikt, men de verkar ha mycket roligare – åtminstone är de mer galna, om de är bara hälften så tokiga som Tompa Cruise:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ezlClilZJSw[/youtube]