jag har spelat ishockey i några år, i yngre tonåren. vi lirade för att det var roligt, både på isen och framför allt utanför isen. resultatet blev ungefär detsamma, kul men inga mål framåt. ungefär som mif redhawks, har jag hört – är inte speciellt intresserad av att följa sport som jag själv inte kan utöva på plats.

liknelsen är slående här på webben, bloggandet är ungefär samma sak – jag tycker det är roligt att göra och pilla/fixa. Men att ägna tid och rum åt att surfa runt på andra bloggar eller planlöst surfande är för andra.

När jag, som nu, står inför en liten utmaning är det dock roligt – jag försöker få en funktion i bloggen att funka. men det lirar dåligt med vad jag vill. ungefär som mif redhawks, som deras fans vill…

får se om det funkar nu !?

ps. det funkade!!! ds.

skärmdump - dela med...