Har försökt hitta jeans som passar både min kropp och min mentala och verkliga ålder – det är lite svårt har jag upptäckt!

Antingen passar de kroppen men missmatchar min ålder – eller det omvända… Ska ta en lov till i em – wish me luck!

Hittade en schyst leverantör av skjortor online, beställde tre st, hoppas de håller måttet, då blir det fler. Det ska vara enkelt att handla, när passformen sitter rätt kan jag beställa flera av samma.

Svågern hittade en smart lösning för skor – www.leftfootcompany.com – där går man in i en butik (dessvärre ont om dessa, 5st i europa) och de tar fullständiga och tredimensionella mått av fötterna, dessa mått sparas och du kan beställa nya

Exemplar på sko från LeftFootCompany

Exemplar på sko från LeftFootCompany

 egendesignade skor närsomhelst! Skorna är märkta; specially designed for “NN”

En butik finns i helsingfors (finskt företag, så det finns tre ställen i finland) och av en händelse lutar det åt att jag ska till helsinki i mars 😉

Som sagt, det ska vara enkelt att handla – inte svårt som att försöka hitta jeans…

ps. till de som nu tycker att det kunde varit enklare att hitta ett ställe att ta mått till skorna vill jag rikta en kommentar; efter att man måttat skorna behöver du ALDRIG sätta din fot i en vanlig butik igen. en inloggning, ett par klick och en betalning – voila, skorna kommer hem efter en vecka med perfekt passform och prima kvalisort… ds.