Har kick-startat en blogg i helgen/veckan -. lite för att kunna hjälpa hustrun, men även för att jag vill fatta hur det funkar. Tror inte att jag kommer att bli så frekvent skrivare dock, den som lever får se.

Trodde ett tag att det var enkelt och att jag fattat hur det var funtat. Sen skulle jag få till en koppling mellan bloggen och min iPhone (att kunna skapa inlägg från den), när det inte funkade började blippandet.

ett gäng åtgärder, med stor hjälp från wp-forumet, med koll av inställningar och kodning, inleddes. Dock utan resultat, felet kvarstod.
Idag gjorde jag dessutom en drastisk ominstallation av min iPhone (det visade sig dock vara enkelt!!). Dessvärre hjälpte det inte heller.
Då beslöt jag mig för att radera hela bloggen (inte så fullmatad än så…) för att ominstallera den. Sagt och gjort, men när jag installerade så fick jag felmeddelande. Det renderade i att jag försökte sätta mig in i hur databashantering funkade för att till slut radera hela databasen (som jag fortfarande inte förstår var den finns – men den finns någonstans i cyberrymden, förmodligen hos one.com som jag ska ringa imorgon btw). Därefter ominstallera allt och alla grejor igen.

Nu har jag inte vågat testa iPhone-kopplingen än, men om det funkar så kommer det snart ett meddelande. Annars ger jag upp – på riktigt 🙂

Hoppas i alla fall att jag fått en liten inblick i hur det funkar och åtminstone lärt mig hur jag ska göra så jag kan hjälpa hustrun 😉

/J