Thank good it’s sunday!

Thank good it’s sunday!


Insåg att det var säsongspremiär av ett av de bättre programmen som rullar; Nip/Tuck på svt!

Hur bra som helst och nu med lite nya element – de har flyttat till västkusten och hollywood!

Kanon, lite att se fram emot i veckorna alltså 😉

Borde lagt mig för länge sen, gårdagens fest sitter djupt, tar nog ytterligare ngn dag att vila upp kroppen – sov inte allt för många timmar…


Ps.
Trimmade mammas hundar dessutom (maria) vilket tog hälften så lång tid som vanligt då vi investerat i trimsax samt en klippare för mjukare päls (öron, tassar och småpartier). Vet du någon som vill ha hjälp med trimning av hund med mjuk päls? Hör av dig! Malmö/lund… Ds.

Posted by ShoZu

175,5 dagar kvar

175,5 dagar kvar

Till min 40-årsdag är det ungefär 175,5 dagar kvar och igår fick jag ytterligare inspiration till tema och upplägg för en tänkt fest!
Skönt med en rejäl fest, ingen toastmaster, inga sånger, inga tal och så fort som möjligt undan med borden så dansen kunde börja!!
En orgie i födelsedagsbarnet (blev lite grejer ändå + ett tal från hans fru) resten av orgien stod han själv för med prat, sång och dans.
Det jag gillade mest var festligheten – ingen stolpighet och risk att sänka tempot med massa trasiga tal. Inte ens bordsplacering, vi fick sitta med vem vi ville – vilket oxå höjde temperaturen.

Det enda negativa är att nu är det gjort, jag kan inte ha samma upplägg… fast en del kommer jag att anamma!!!

Nu frukost hos mamma med barnen och min dansante hustru (som gnäller över slitna fötter/ben, mer träning behövs helt enkelt). Ett par liter vatten känns det som att jag behöver…

Posted by ShoZu